Tall i perforacions de formigó

Tall de formigó

A Proyeser som especialistes en la realització de treballs de talls i perforacions de formigó.

Som un equip especialitzat amb una gran experiència en tota mena de treballs de tall de formigó. Ens desplacem a qualsevol punt de tot el territori per fer treballs de tall i perforació de formigó, fent servir en tot moment les eines i tecnologies més avançades.

Hi ha nombroses tècniques amb què és possible tractar el formigó. L'elecció d'una o altra dependrà del tipus de material que voleu tallar i de les particularitats del treball. Per això, el nostre equip farà un estudi exhaustiu del treball a realitzar per poder triar el procediment que cal seguir en cada cas.

Treballem a totes les províncies d'Espanya i Portugal

Fes-nos arribar una consulta i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per a resoldre els teus dubtes o per a oferir-vos un pressupost totalment personalitzat.


Calle Cantín y Gamboa, 35 · 50.002 Zaragoza


Carrer de l'Arquebisbe Pere de Cardona, 13 · 43.840 Salou (Tarragona)


Telèfon: 618 014 006
E-mail: proyeser@proyeser.es

Perforacions en formigó

El servei de perforació en formigó comença amb un exhaustiu estudi del treball a realitzar. És important conèixer l'espai on es faran les tasques i el tipus de material que l'equip de Proyeser haurà de tallar. Així mateix, els nostres especialistes es reuniran amb el client per escoltar les vostres peticions i necessitats en relació amb el servei de perforació en formigó.

Una de les claus a lhora de completar el treball amb èxit és el tipus de maquinària i tecnologia utilitzada. En aquest aspecte, Proyeser disposa de la maquinària necessària per fer qualsevol tipus de treball de perforació de formigó. Som capaços d'executar tota mena de talls en armat, pedra, lloses de formigó, etc. La perforació amb corona de diamant, una de les nostres especialitats, ens permet aconseguir uns resultats magnífics, fins i tot en els materials més forts i complicats.

La perforació a rotopercussió és un altre dels sistemes de perforació de formigó que utilitzem amb freqüència a Proyeser. Els nostres professionals es troben qualificats per a la manipulació de la maquinària adequada per aconseguir els millors acabats en perforació de formigó, sense importar el lloc i les condicions en què es fa la feina.

La perforació amb corona de diamant aplicada al mur de formigó ens permet aconseguir uns acabats i geometria perfectes, sense importar la duresa del material i les condicions en què es duu a terme la feina. Això és perquè la maquinària utilitzada per perforar el formigó armat no produeix vibracions a la seva armadura, la qual cosa garanteix la màxima precisió.

La perforació en formigó es realitza sempre utilitzant la tecnologia de tall i perforació més avançada per poder fer els millors talls en tot tipus de materials. A Proyeser som especialistes en el sistema de fragmentació, el qual perfora les roques de diferents profunditats gràcies a l'impacte que genera la rotació de la maquinària.

image

Eines utilitzades per al tall de formigó

Proyeser compta amb les eines necessàries per fer amb èxit qualsevol treball de tall de formigó. L'ús de la tecnologia més avançada permet al nostre equip assolir uns resultats de tall nets. La metodologia utilitzada i l'experiència en aquest tipus de treballs també tenen un paper fonamental a l'hora de completar els treballs de tall de formigó amb resultats excel·lents.

El tall de formigó i formigó armat, dos dels materials més utilitzats a les obres, es realitza generalment amb discos de tall diamantats, els quals permeten aconseguir un tall ràpid i de gran qualitat. Aquests discos amb lligues de diamant no només permeten tallar formigó, sinó que també són una gran opció per fer el tall de granit, gres porcellànic o marbre, entre d'altres.

Com es fa el servei de tall de formigó?

El tall de formigó es realitza principalment en terres i murs. En el cas dels terres, el tall de lloses, soleres, forjats, terres asfàltics i voladissos de formigó són els principals serveis en què estem especialitzats. Per al tall de murs, el nostre equip especialista utilitza principalment les tècniques de tall de formigó amb rail, el tall amb fil de diamant i el tall amb motoserra.

Les màquines talladores de paviments són les màquines més utilitzades per fer talls de terres i paviments de formigó. Proyeser disposa de les talladores més avançades del mercat, cosa que permet aconseguir uns resultats precisos en realitzar juntes i talls de paviment.

Les talladores o serres circulars faciliten el tall del formigó gràcies a lús de discos de diamant. La serra circular s'usa principalment en realitzar talls continus als murs i parets de formigó. Les motoserres de diamant són molt similars a les talladores, però usen una cadena de diamant en lloc d'un disc de diamant.

Cadascuna de les tècniques i eines s'utilitzen en diferents situacions. En la majoria, el tipus de formigó, la seva duresa i el tipus de tall sol·licitat pel client requereixen una eina diferent per completar el treball. Mentre que un tall bàsic pot ser realitzat amb una màquina esmoladora, una talladora circular serà una alternativa més adequada per fer un tall continu. El nostre equip especialista domina totes aquestes tècniques, per la qual cosa podreu recomanar-vos la més adequada per resoldre el vostre problema.

Com es fa la perforació en formigó?

La màquina perforadora de formigó ens permet fer perforacions en diversos materials, com el granit, l'asfalt o el maó. Gràcies a la corona de diamant, l'equip qualificat de Proyeser és capaç d'aconseguir els millors acabats.

La perforació en formigó es fa, generalment, utilitzant les tècniques de perforació a rotopercussió i la perforació amb corona de diamant. La perforació a rotopercussió és una de les tècniques més utilitzades per fer obres públiques subterrànies, mines i explotacions a l'exterior.

A Proyeser utilitzem la tecnologia Cut Assist (Asistent de Tall) per dur a terme les tasques de perforació de formigó en tots els nostres treballs. Aquesta és utilitzada per al sistema de perforadora de formigó amb diamant per aconseguir un ús molt més intuïtiu, el qual ens permet aconseguir millors acabats. Després de fixar el mòdul d'avenç automàtic, el sistema de trepant s'encarregarà d'executar la perforació de manera autònoma amb un resultat molt precís. El sistema detecta de forma automàtica el tipus de superfície i s'adapta a la situació per fer el tall.

Perforació en formigó amb corona de diamant
Perforació en formigó amb corona de diamant

A Proyeser ens agrada la feina ben feta, per la qual cosa complim amb els terminis estimats, oferint un servei excel·lent al nostre client. La nostra prioritat és realitzar un treball excepcional. T'animes a contactar amb nosaltres?